Mi alakítja az ételekről való gondolkodásunkat? Életünknek fontos részét képezi az étkezés, az ételek, azok készítése, fogyasztása és egyre nagyobb figyelmet fordítunk arra, mi és hogyan kerül a tányérunkra.
A résztvevők első kézből hallhatják, mik a beszélgetőpartnerek tapasztalatai, hogyan látják szakmai szemptonból az egyre bővülő gasztronómiai trendeket, ők hogyan alakítják kínálatukat és milyen egyedi megoldásokkal kell alkalmazkodniuk az elvárásokhoz.
Aki kérdez:
Kis Tünde újságíró
Aki válaszol:
Kántor Éva, csokimester, Heaven Chocolate and More
Miseta Zoltán, étteremtulajdonos, Blöff Bisztró
A rendezvényre a SACHE – Smart Accelerators of Cultural Heritage Entrepreneurship című Interreg Europe projekt kerül sor.
A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2021. október 11.