Újra WAMP design vásár!

2021. 06. 07. 12:21 News

2021. június 13-án megrendezésre kerül a kényszerszünet után az idei első WAMP design börze. A hazai tervezők termékeivel ezúttal a MOM Kultnál, a Sirály sétányon találkozhatunk.

A kiállított márkák között szerepelnek többek között az AME création a vörösréz és ezüst zománcozott ékszereivel, a zsanettkincses, a PolkaDog, a White Lemon a 2021-es nyári kollekciójával, a Kontur fashion, a SustiKKrisztA, a Touch Me Not biopamut pulóver márka, a Lontra Bag, a Popartbox, a jolie, a sárgaréz Stampp ékszerek, az Erikataylor márka a Levary Bag Design és a SugarPeas.

A 2020-ban Design Management Díj elismerő oklevélben részesülő börze immár több mint 10 éve képviseli a magas minőségű design termékeket itthon és külföldön egyaránt, megjelenést biztosítva ezáltal több mint ezer hazai és külföldi tervezőnek. Számtalan fiatal alkotó számára tette lehetővé a bemutatkozást, akik azóta már külföldön is ismert és elismert kiállítóként járnak vissza. A vásár megmutatja a nagyközönség számára a WAMP tervezőinek sokszínűségét, a még csak szárnyukat próbálgató tehetségektől kezdve a komoly szakmai felkészültséggel rendelkező végzős hallgatókon át egészen a pályamódosító és újrakezdő tervezőkig.

Időpont: június 13. (vasárnap), 11:00-19:00

A belépés ingyenes, további információkért érdemes figyelemmel követni a vásár facebook eseményét.

Forrás: wamp.hu, a WAMP facebook oldala