SZIMULTÁN: Berecz Vanda kiállítása a Közben

2021. 09. 17. 15:42 News

Szeptember 9-én nyílt meg Berecz Vanda designer önálló, vásárral egybekötött kiállítása a budapesti Közben Stúdióban. Az ingyenesen látogatható bemutatóra egészen szeptember végéig várják az érdeklődőket, ahol a kiállított tárgyak mindegyike megvásárolható

Hajszálpontosan tíz évvel ezelőtt indult el karrierje tervezőművészként, és körülbelül harminc évvel ezelőtt ragadott először tűt és cérnát. A 2011-ben, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) bőrtárgy- formatervező szakán végzett fiatal lány az évek folyamán számos rendhagyó formájú és történetű alkotást teremtett meg. Saját nevét viselő táskamárkájával intenzíven jelent meg a hazai-és nemzetközi piacon, részt vett designvásárokon és kiállításokon és a Budapest Design Week-en is bemutatkozott már.

„Amikor tárgyakat készítek szimultán dolgozik a kezem és a szívem” - állítja a tehetséges művész, aki rendszeresen osztja meg tudását online és offline alkotási folyamatokon keresztül a szakma szerelmeseivel. „A kiállított táskák tíz év gyakorlatával a kezemben készültek, de a szívem most új utakra csábít.”

Álma valóra vált, és műhelye egy igazi, sokakat megmozgató, izgalmas workshopokat kínáló manufaktúrává nőtte ki magát, ahol egy nyárbúcsúztató borozás keretein belül mutatta be elkészült termékeit a látogatóknak. „Szeretném, ha velem együtt ünnepelnétek egy új korszak kezdetét, és az eddigi munkáimból hazavinnétek azt, ami nektek kedves” - invitálta a vendégeket az eseményre a bőrműves. Minden nő álma olyan táskával körbejárni a várost, ami nem jön szembe vele minden sarkon. A designer épp erre kínál nagyszerű lehetőséget termékeivel, amiknek széles spektrumon mozgó választékával mindenki megtalálhatja a neki valót.

A Ráday utcában megbújó Közben Stúdió, 2019 áprilisában nyitotta meg kapuit Budapest szívében, és a Vanda Berecz termékek mellett, többek között a KELE Clothing, RisoPlant, és NŌWA márkák közös alkotó- és bemutatótere is.