Start Up Guide LIVE: beszélgetések a vállalkozóvá válásról

2021. 11. 15. 09:00 News

November 18-án délután 15:00 órától ismét ingyenes webinariummal jelentkezik a SUG LIVE, melynek témája ezúttal a vállalkozóvá válás előnyei és nehézségei

A Magyar Formatervezési Tanács egyik legnépszerűbb projektje, a Start Up Guide Live idén harmadik alkalommal tart webinariumot vállalkozóknak és a vállalkozói lét iránt érdeklődőknek. A meghívott szakértő vendégek és sikeres hazai tervezők ezúttal a vállalkozással járó mentális nehézségekre is bővebben kitérnek, így szó lesz arról is, hogy milyen pszichológiai tényezők és tulajdonságok segítik, vagy épp gátolják a vállalkozói létből adódó mindennapos bizonytalanságok elviselését.

A webinarium azokra a kérdésekre is próbál választ találni, hogy kiből válhat jó vállalkozó, egyáltalán mikor válik valaki vállalkozóvá, és hol van a határ a freelancer és a vállalkozói lét között.

Az online megrendezett esemény szakértő résztvevője Dr. Babocsay Ádám pszichológus és freelancer, egyetemi oktató, kutató és tanácsadó, aki 25 éves karrierje során dolgozott saját és nemzetközi kutatócégeknél, valamint stratégiai és üzletfejlesztési igazgatóként nemzetközi kreatív ügynökségnél is. A beszélgetéshez szintén szakértőként csatlakozik Turcsán Tamás innovátor, a hazai startup ökoszisztéma egyik véleményvezére, a Pozi.io innováció közösségi oldal alapítója és az „Elveszett recept” című vállalkozásfejlesztési kézikönyv szerzője. A hazai tervezőket ezúttal Vágó Réka cipőtervező, a REKAVAGO brand alapítója és ügyvezetője, valamint több magyar cipőmárka külsős tervezője és a MOME óraadó tanára képviseli Szőllőssy Barbara formatervező iparművésszel együtt, aki a budapesti Móricz Zsigmond körtéren elhelyezett fűthető kavicsokkal ismertté vált Városi Tájkép Csoport alapítója, később pedig a Reneszánsz Kőfaragó Zrt. üzletágvezetője lett. A SUG LIVE házigazdája Szenes Gábor, a Start Up Guide program alapítója.
A webinariumon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt tudsz, a Facebook eseményhez pedig itt csatlakozhatsz.

Időpont: 2021. november 18. 15:00 óra
További információ: https://kreativipar.startupguide.hu/live/