Online programmal jelentkezik a Service Design Day

2021. 11. 15. 08:30 News

November 25-én online programmal, közel 75 előadással, valamint workhopokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel jelentkezik az ötödik Service Design Day

Már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Service Design Day, a pandémiás helyzetre való tekintettel idén online formában. Az érdeklődők november 25-én, csütörtökön a Hopin platformon követhetik nyomon az előadásokat, a szervezők pedig izgalmas workshopokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel is készülnek. A hazai service design szakma és a szakma iránt érdeklődők számára rendezett konferencián a résztvevők bemutathatják egymásnak a legújabb eredményeket és trendeket, valamint megismerhetik a hazai szcéna szereplőit. Az eseményen inspiráló előadásokat hallhatnak a service design alkalmazási területeiről, mint a branding, customer experience és employee experience, de találkozhatnak nagyvállalati döntéshozókkal és cégvezetőkkel is, akikkel a vállalati kultúráról, innovációról és a service design projektek implementációs lehetőségeiről beszélgethetnek.

A közel 75 előadás az elmúlt évekhez hasonlóan ismét rendkívül változatos programot kínál a szolgáltatásfejlesztés és innováció iránt érdeklődőknek. Az elméleti előadások mellett lehetőség nyílik a gyakorlati tapasztalatokról is beszélgetni, így az esemény gyakorlatilag teljes képet nyújt a hazai service design színtér működéséről.

Az előadókról, a részletes programról és a jegyvásárlásról a Service Design Day weboldalán található további információ, a Facebook eseményhez pedig itt lehet csatlakozni.