Kossuth-díjas művész és felkapott stylist is részt vesz a most induló 7. ArtHungry Díj zsűrizésében

2021. 10. 19. 03:30 News

Közel egymillió forintos összdíjazással várja a nevezéseket november 15-ig hetedik díjára az ArtHungry.com hazai online kreatív közösségi oldal és művészeti adatbázis. A pályamunkákat az idei évben is tervezőgrafika, képgrafika, illusztráció és formatervezés témakörökben lehet benyújtani a versenyre.

A 7. ArtHungry Díj zsűrije az elmúlt egy év legjobb minőségű hazaivalkotásait keresi az adott tematikával és kategóriákban. Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, illetve az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

A szakmai zsűri tagjai közt megtalálható Farkas-Zentai Lili újságíró, az Octogon - Achitecture & Design magazin szerkesztője és a NeighbourART online magazin alapítója, F. Kovács Attila Kossuth- és Balázs Béla-díjas építész, belsőépítész, látványtervező és vizuális művész, Kiss-Benedek Kristóf aka Kisjustk, tervezőgrafikus és média designer, Kiss Márk divattervező és stylist, valamint a nemzetközi szinten foglalkoztatott szabadúszó illusztrátor, Kovács Lehel is.

Részt vesz még a zsűrizésben az itthon. design stúdió társalapítója, az ArtHungry fődíjat és a Magyar Formatervezési Díjat egyaránt elnyerő Szalai Bálint formatervező, a szintén Magyar Formatervezési Díjas, valamint Arany Rajzszög-díjas tervezőgrafikus művész és az ArtHungry művészeti vezetője, Tábori-Simon José, az Arany Rajzszög-díjas tervezőgrafikus és képzőművész, Tóth Andrej, a Red Dot díjas Studio NUR alapítója, Laki Eszter tervezőgrafikus és art director, valamint a zsűrit erősíti Pápay Fanny 3D illusztrátor, tervezőgrafikus és art director is.

A verseny ünnepélyes díjátadójára és a kiállításmegnyitóra 2021. december

11-én kerül sor Budapest belvárosában, a Fashion Streeten

található Deák Palotában. A verseny győztes pályázóinak az ASUS, a szoftver.hu, a WACOM, a Group 42 és a Modenity Marketing is ajánlott fel értékes díjakat, a Fashion Street Budapest pedig bemutatkozási lehetőséget biztosít a legjobb divattervezési projektet készítő alkotónak a nyomtatott Fashion Street magazinban.

A hivatalos pályázati hír és nevezési segédanyag itt található, a szabályokról és a díjakról pedig itt olvasható további információ.