Jelentkezz a FABUNIO pályázatára!

2021. 09. 15. 09:59 News

Szeptember 30-ig várják a pályázatokat a FABUNIO DESIGN SELECTION kiállításon való részvételre. Olyan természetes személyek és cégek jelentkezését várják, akik az elmúlt 5 évben léptek a fa-és bútoripar területére, rendelkeznek saját termékkel, illetve vállalják, hogy a kiállítás ideje alatt a standon személyesen is jelen lesznek.

A budapesti OTTHONDesign Ősz programsorozat keretein belül, 2021. november 5-től 7-ig ingyenes kiállítási lehetőséget biztosítanak olyan kreatív faipari szakemberek és vállalkozások számára, akiknek van piacképes termékük, és ezt szeretnék eljuttatni potenciális vásárlóikhoz, azaz az OTTHONDesign Ősz közönségéhez.

A pályázat célja bemutatkozási lehetőség nyújtása kezdő faipari szakemberek és vállalkozások számára (kortól és cégmérettől függetlenül), valamint párbeszéd kezdeményezése a tervezők, a gyártók és a vásárlók között. A szakmai zsűri által a kiállításra beválogatott termékek alkotói a kiállítási és értékesítési lehetőségen túl még különdíjban is részesülnek. A kiállításra kerülő tárgyakat 6 fős szakmai zsűri választja ki. Az elbírálás szempontjai az alkotás / termék funkcionális értékei, a kivitelezés színvonala, az egyediség, a formai minőség, a fenntarthatóság és a versenyképes ár-érték arány lesznek.

A FABUNIO DESIGN a Magyar Fa- és Bútoripari Unió design divíziója, melynek célja, hogy minden lehetséges eszközzel támogassa a magas színvonalú, funkcionális és formai értékekkel egyaránt rendelkező hazai faipari termékek megszületését, bemutatását és piacra juttatását.

Bármilyen bútoripari termékkel vagy fából készült alkotással lehet pályázni, legyen az szobor, játék, belsőépítészeti dekoráció vagy éppen mindennapi használati tárgy, de fontos, hogy ne prototípus fázisban lévő munka legyen.

A FABUNIO DESIGN SELECTION kiállításon való részvétel ingyenes, de a limitált standméret miatt pályázathoz kötött.

A FABUNIO a 2021-es Budapest Design Week kiemelt szakmai partnere.

A pályázat további részletei itt olvashatók.

Gallery