Repertory

10.1-11. Textile, Fashion, Jewellery, Article

A Repertory szobanövények és magyar tervezők menedéke. Az apró oázis, a 2017-ben létrejött concept store a the Mama Kin és a DAIGE brandek zászlóshajója is egyben.

Budapest design oázisaként épült be a köztudatba a Repertory. Az üzletet azzal a céllal hozta létre Tóth Melinda és D. Nagy Kinga, hogy valódi növény- és tárgyotthont varázsoljanak Buda egyik forgalmas útjára, ahova mindig jó érzés belépni. A tér emellett friss alkotók és autentikus brandek fúziójaként is funkcionál, ahol hónapról hónapra új termékek és alkotók bukkannak fel.

A kerámiáktól elkezdve az ékszereken át egészen a fürdőruhákig számos izgalmas, új és minőségi alkotást fedezhetünk fel a Repertory polcain és dugig tömött asztalain, melyek állandóan frissülnek. A termékválasztékban kiemelt szerepet kapnak a fenntartható és környezettudatos módon előállított termékek, így többek között kaphatók hagymahéjjal festett hajgumik és 100% organikus pamutvászonból készült táskák is.

Aki egy frissítő találkozásra vágyik a magyar design feltörekvő tehetségeivel, és alkotásaikkal, annak a Repertoryban a helye!

Gallery