Service Design tanfolyamokat indít ősszel a MOME

2021. 08. 11. 15:24 News

A MOME OPEN keretén belül Service Design Basic néven indul kurzus azon érdeklődők számára, akik szeretnék elsajátítani a módszertan és látásmód alapjait. Ezzel párhuzamosan Service Design Expert tanfolyamot is indítanak a már design thinking módszertanban jártas szakembereknek.

A service design folyamat legfontosabb jellemzői a holisztikus szemlélet, a rendszerszintű megoldások és az interdiszciplináris csapatmunka. A módszertan ismerete bárki számára lehetővé teszi, hogy részese, sőt katalizátora legyen létező szolgáltatások és az azok által okozott felhasználói élmény fejlesztésének vagy teljesen új, aktuális problémákat megoldó szolgáltatások megtervezésének.

Az órákat mindkét szinten olyan piaci tapasztalattal rendelkező szakértők tartják, mint Kertész Judit, Csernátony Fanni, Ferenczi Bálint, Csertán Ákos vagy Pais Panni.

A Basic tanfolyam azoknak szól, akik saját vállalkozásukban vagy munkakörükben szeretnék növelni a hatékonyságot a design eszközeivel, vagy szeretnék megérteni a nekik dolgozó service designerek feladatkörét. Az Expert szint pedig azok számára lehet hasznos, akik döntéshozói vagy projektmenedzseri szerepkörben dolgoznak, akik saját vagy céges termék, szolgáltatás fejlesztésében vesznek részt, ezen kívül designereknek és azoknak, akik szeretnék a szakmai munkájukban is hasznosítani a Service Design eszköztárát.

A Basic kurzus kezdési időpontja még nem ismert, jelentkezést őszig fogadnak el ezen a linken: http://open.mome.hu/sxd-basic/. A Service Design Expert szeptember 6-án indul, jelentkezni a https://open.mome.hu/sxd-expert/ oldalon, augusztus 23-ig lehetséges.