Ismét itt a S/alon Budapest Lakástrend kiállítás

2021. 09. 06. 17:20 News

Egy új nappali, teljes lakásfelújítás, vagy csak az aktuális stílusok érdekelnének? A harmadik S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon nemzetközi design klasszikusok, sikeres és feltörekvő hazai márkák, valamint profi tervezők egyedi koncepciói vezetik be az érdeklődőket az enteriőrdesign varázslatos világába.

A S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon egy egész hétvégén keresztül csak a lakásdesigné a főszerep. A szervezők kezdeményezésének célja volt, hogy a hazai lakásberendezési piac szereplőinek megjelenési lehetőséget biztosítsanak. A nagyszabású eseményre 2021. szeptember 24-25-26-án a Budapest Arénában kerül sor, ahol a kiállítók és a tervezők közösen keltenek életre valós vagy elképzelt élettereket és formabontó installációkat a legfrissebb trendek progresszív leképezésével.

A kiállítók igen sokszínűek, a klasszikustól az előremutatóig igen széles skálán vonultatnak fel termékeikből, emellett mindannyian kiemelkedő szereplői a hazai design lakberendezési szakmának. A dúsan díszített terekben a látogatóknak lehetőségük nyílik megismerni a legfrissebb lakberendezési trendeket, miközben felejthetetlen élményekkel és inspirációkkal gazdagodnak.

A szervezők elmondása alapján egy olyan kiállítást álmodtak meg, ahol a kiállító partnerek közösen hoznak létre valamit, ami túlmutat a megszokott kifejezésformákon és a hagyományos standos megjelenéseken. Küldetésük, hogy az alapos tervezés és a minőségi lakberendezés értékeit széles közönséghez juttassák el, ezzel is élénkítve a hazai designkultúrát. Kiemelt figyelmet fordítanak a több évszázados design örökség értékeinek és történeteinek feltárására és a jövő tervezői generációjának felkutatására és inspirálására. A gyártói és kiállítói megjelenések mellett egyéni tervezőknek is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra.

További információk itt a facebook esemény pedig ezen a linken található.