Thinwood mini-showroom megnyitó

Thinwood mini-showroom megnyitó
Nemzetközileg is elismert magyar szemüvegkeret márka megnyitja egyedülálló mini Thinwood showroomját.
Aki szemüveget visel, pontosan tudja, mennyi dilemmával, kompromisszummal jár a megfelelő szemüvegkeret kiválasztása. Legyen kényelmes, hiszen akár évekig ez lesz a szemünk előtt, nem beszélve arról, hogy formában és színben is passzolnia kell. A Thinwood keretek ezt a három alapvető, mégis nehezen teljesülő igényt elégíti ki.


A megnyitón bemutatásra kerülnek az ősz újdonságai, többek között a Custom szériás keretek is.


Az alapkollekciós színskálát – ami 26 színből áll – a Custom Shop keretek esetében kibővítettünk egy több mint 500 féle színből és mintából álló katalógussal. Gyakorlatilag teljesen személyre szabhatóak a szemüvegkereteink. A showroom segítségével tudjuk ötvözni a szakmai és design elemeket, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő szemüvegkeretet.


Letisztult, modern formákat illesztettünk a kollekcióinkba. Tervezéskor fontos szempont, hogy az arc vonásait ne elnyomja, hanem kiegészítse és támogassa a szemüveg. Időtálló design jellemzi a Thinwoodot, hogy évekkel később is aktuális kiegészítő legyen.


A Thinwood szakított a hagyományos szemüvegkeretek koncepciójával, így azt egy teljesen új szintre emelte. Mindez a tervező, Kis Arnold bátorságának és a kísérletezés éveinek köszönhető, mely következtében a szemüvegek különleges alapanyagáról és személyre szabhatóságáról lettek híresek.


A keretek kompozit alapanyagból készültek. Egy már jó bevált alapanyagnak találtuk meg egy új felhasználási módját. Olyan high-tech anyagokat használunk, amit már az űrtechnikában teszteltek, kikísérletezek a Formula 1-es autók építésekor és az extrém sportok szerelmeseinek gyártott eszközökön.


Termékeink készítésekor fontos a környezetünk védelme. Kizárólag olyan anyagokat használunk, amelyek növényi alapúak és újrahasznosíthatóak, vagy lebomlóak. Az alapanyagok szigorúan ellenőrzött fenntartható termelésből származnak.

Gallery